SERVEI DE REHABILITACIÓ A SANTA BÀRBARA
5539
post-template-default,single,single-post,postid-5539,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SERVEI DE REHABILITACIÓ A SANTA BÀRBARA

SERVEI DE REHABILITACIÓ A SANTA BÀRBARA

El proper dimecres 11 d’octubre, a les 17.30 h, el Dr. David Rodríguez, director assistencial de l’hospital d’Amposta inaugurarà un servei de rehabilitació a Santa Bàrbara. L’hospital Comarcal d’Amposta posa en funcionament el servei de rehabilitació a Santa Bàrbara que se situarà al Centre Municipal de Serveis Socials i serà gestionat per l’Institut Català de la Salut.

La posada en marxa d’aquest servei implica una millora substancial per als planers i les planeres, ja que permetrà que la gent de Santa Bàrbara no hagi de traslladar-se i millori la seva qualitat de vida. En un principi el servei funcionarà els dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17 hores.

El Centre Municipal de Serveis Socials té una bona accessibilitat, especialment per a la població que té problemes de mobilitat reduïda, sense barreres arquitectòniques i de fàcil accés. Es tracta d’un edifici de dues plantes, on conviuen el Centre Obert l’Oliveta i els Serveis Socials bàsics a la primera planta, i, a la planta baixa, el Centre VIMA que és precisament qui ha cedit un espai d’aquesta planta baixa per ubicar el servei de rehabilitació.

La regidora de Salut, Laia Pla, està molt satisfeta de la inauguració d’aquest nou servei, ja que és una proposta que es perseguia des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i finalment serà una realitat.

Regidoria de Salut