A SANTA BÀRBARA ENS AGRADA LA GENT COM TU
5541
post-template-default,single,single-post,postid-5541,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

A SANTA BÀRBARA ENS AGRADA LA GENT COM TU

A SANTA BÀRBARA ENS AGRADA LA GENT COM TU

L’Ajuntament de Santa Bàrbara en col·laboració amb la Plana Ràdio enceta una nova campanya per posar en valor les actituds cíviques “A Santa Bàrbara ens agrada la gent com tu”. Una campanya amb missatges breus que arribi a tota la població per tal de crear consciència ciutadana, és el que pretén l’ajuntament amb la nova campanya radiofònica que ha engegat per l’emissora municipal.

L’ajuntament planer fa temps que busca la manera de conscienciar als seus veïns amb temes tan bàsics com la selecció d’escombraries, la recollida d’excrements dels animals, la cura dels parcs i jardins, el mobiliari urbà, o fins i tot  el respecte en les normes de circulació, que darrerament s’han vist infringits degut als canvis de sentit que han sofert alguns carrers del poble, recentment arranjats i senyalitzats.

La  fórmula emprada per la Plana Ràdio ha estat posar en valor les actituds cíviques que els ciutadans fan correctament i que motiven als del seu costat a seguir l’exemple, d’aquesta manera el missatge emprat és “A Santa Bàrbara ens agrada la gent com tu” adreçant-se a les actituds cíviques com recollir els excrements, seguir les normes de circulació, respectar les senyals de trànsit, dipositar les deixalles als contenidors correctes, tenir cura del mobiliari urbà, o fins i tot donar suport a aquells veïns que no saben on dipositar les seves deixalles.