JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2017
5546
post-template-default,single,single-post,postid-5546,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2017

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2017

Continuant amb la tasca desenvolupada en anys anteriors, enguany s’estan portant a terme les JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI TERRITORI SÉNIA 2017, dedicades a Patrimoni i territori: Arquitectura rural. En total es faran 33 activitats per tots els pobles de la Taula del Sénia, de les quals la majoria estaran dedicades a la pedra en sec, altres sobre els usos i l’arquitectura de l’aigua i algunes sobre les masies.

Enguany Santa Bàrbara participa amb una activitat consistent en una visita a la Masada de Camps, durant la qual el seu propietari la mostrarà als visitants i explicarà com era la vida a les antigues masades. La Masada de Camps és una de les que originàriament ja existien quan es va fundar el poble el 1828 i en l’actualitat es troba ben conservada.

Aquesta activitat es farà el proper diumenge dia 15 d’octubre a partir de les 10 h. El lloc de concentració serà a la cantonada del carrer Godall i carrer Indústria.

No t’ho perdis!

Inscripcions: http://www.tauladelsenia.org/niv3.php?id=396

Per a més informació podeu consultar les webs de la Mancomunitat Taula del Sénia i de Terres de Cruïlla, així com els seus comptes a les xarxes socials.

Regidoria d’Agricultura