NOVA EDICIÓ DE FORMACIÓ DUAL AMB ALUMNES DEL GIAT DE L’INSTITUT MONTSIÀ AL MUSEU
5549
post-template-default,single,single-post,postid-5549,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOVA EDICIÓ DE FORMACIÓ DUAL AMB ALUMNES DEL GIAT DE L’INSTITUT MONTSIÀ AL MUSEU

NOVA EDICIÓ DE FORMACIÓ DUAL AMB ALUMNES DEL GIAT DE L’INSTITUT MONTSIÀ AL MUSEU

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i l’INS Montsià

comencen una nova edició de col·laboració del Cicle Formatiu Guia, Informació i Assistència Turística (GIAT) en el marc del conveni de col·laboració establert conjuntament. Aquest conveni, que arranca de l’any 2014, dona a estudiants l’oportunitat de formar-se en els equipaments patrimonials que formen part de la Xarxa “Ebre, Natura & Cultura”, del qual hi forma part el Museu de la Vida a la Plana de Santa Bàrbara.

Aquest conveni permet, a les persones que estan estudiant el cicle formatiu, desenvolupar tasques pràctiques sobre el terreny, ja que a banda de realitzar les accions pròpies de guiatge turístic al nostre museu per totes les persones que el visiten, també s’impliquen en projectes paral·lels que milloren les activitats paral·leles del museu, així com establir actuacions amb criteri propi per desenvolupar-ho al mateix equipament.

La formació dual és de gran utilitat per al museu, ja que permet disposar de personal qualificat a l’equipament i disposar-lo obert durant gran part de l’any.

Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme