MOTXILLES VIATGERES
5554
post-template-default,single,single-post,postid-5554,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MOTXILLES VIATGERES

MOTXILLES VIATGERES

El 24 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de la Biblioteca, l’Smartcentre es va desplaçar fins a l’Escola Jaume Balmes per presentar el nou projecte “Motxilles viatgeres”, unes motxilles que tenen la intenció de donar a conèixer el material divers que es pot  trobar a l’Smartcentre. “La bibliotecària Carmeta” va passar per totes les aules de l’escola explicant als alumnes que per tal d’engrescar-los en la lectura, des de l’Smartcentre s’ha pensat que estaria bé compartir aquest moment d’oci amb la família. És per aquest motiu que a la motxilla es troba material per a tots/es, contes, pel·lícules i revistes adequats a l’edat dels més menuts de la casa i altres per als adults.

Tota la família podrà gaudir conjuntament durant una setmana, de divendres a divendres, del plaer de la lectura gràcies a la motxilla viatgera.

L’opinió dels pares i mares com dels nens i nenes quedarà reflectida a la llibreta viatgera que serà una llibreta que recollirà les experiències viscudes en família, una mena de quadern bitàcola, on es posaran comentaris, dibuixos, fotografies dels nens i nenes, però també dels pares i mares, però també es marcarà amb una X al mapa el lloc on està la motxilla per tal de fer el seguiment del seu recorregut.

Hi ha quatre motxilles, l’oliveta per a infantil, l’ametlla per a cicle inicial, la taronja per a cicle mitjà i la garrofa per a cicle superior.

Per aconseguir-la, s’ha de passar per l’Smartcentre a apuntar-se.

Regidoria de Cultura