FINALITZA LA SISENA EDICIÓ DE CULTUTARDOR
5476
post-template-default,single,single-post,postid-5476,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA LA SISENA EDICIÓ DE CULTUTARDOR

FINALITZA LA SISENA EDICIÓ DE CULTUTARDOR

Tal com estava previst, amb l’inici de la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, finalitza aquesta sisena edició de Cultutardor, un projecte que naixia des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, l’any 2012, amb la finalitat de dinamitzar culturalment els dissabtes anteriors a la fira.

Estava previst que durant dos dissabtes de tardor, l’Smartcentre de la població s’omplís de diverses i variades manifestacions culturals. El primer, amb l’espectacle “Visual Drums” a càrrec del DJ planer Jordi Caballé i del bateria i productor barceloní Neo M. Visual Drums,  un espectacle de ‘percussió visual digital’ que fusiona música i art visual, a través d’una interpretació que combina llum, música, coreografia, improvisació i una interacció única i personal amb el públic. I, el segon, amb l’espectacle “Les passions de la Menestrala”, sota la direcció de Valer Gisbert i on l’actriu protagonista és la planera Alba Figueroa. Aquest espectacle està inspirat en la novel·la “Les passions de la Menestrala” de Francesca Aliern i combina teatre, dansa, poesia i cant.

Malauradament, el segon espectacle no es va poder realitzar i es va haver de suspendre. Tot i que la Regidoria de Cultura ha buscat una data pròxima per a la realització, degut als compromisos de les actrius, no ha estat possible i l’espectacle es representarà a les properes Jornades Culturals de 2018.

L’alcalde de Santa Bàrbara i regidor de Cultura, Alfred Blanch, tot i aquest entrebanc creu que era un espectacle molt idoni per a aquestes jornades de tardor, Cultutardor, i comentava que aquest any havia estat una programació amb grups de qualitat gairebé tant o més que els anys anteriors.

Regidoria de Cultura