EL CENTRE DE DIA DE SANTA BÀRBARA JA COMPTA AMB PLACES PÚBLIQUES
5698
post-template-default,single,single-post,postid-5698,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EL CENTRE DE DIA DE SANTA BÀRBARA JA COMPTA AMB PLACES PÚBLIQUES

EL CENTRE DE DIA DE SANTA BÀRBARA JA COMPTA AMB PLACES PÚBLIQUES

En resolució de data 31 d’octubre de 2017, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha atorgat 8 places col·laboradores per al Centre de Dia de Santa Bàrbara. Una reivindicació fortament sol·licitada per part de l’ens municipal a la Generalitat, sobretot des del moment de la posada en funcionament a les instal·lacions del Centre Municipal de Serveis Socials.

Si l’any 2016 rebíem comunicació expressa que ens identificava com a centre acreditat per poder gestionar prestacions vinculades a la plaça privada, afavorint que les persones usuàries poguessin rebre subvenció pel cost del servei, ara rebem amb molta satisfacció la present notificació, que finalment facilita que les persones puguin accedir a una plaça pública, assumint el cost del copagament del servei en base als criteris de la Llei de la Dependència, o sigui en funció dels propis ingressos.

En les properes setmanes, les persones que en aquests moments ocupen places privades tindran la possibilitat de poder modificar la seva situació i passar a ocupar-ne de públiques;  a la vegada que possibilitarà crear llista d’espera per a noves incorporacions futures.

Aquest és un pas molt important que s’esperava des de feia temps, i que convertirà el centre de dia en accessible per a tothom.

L’empresa gestora del servei, Serveis de Geriatria Alfacs, SL, VIMA, ha mostrat la seva predisposició a ampliar el servei, oferint la possibilitat de donar servei també els caps de setmana, en cas que un mínim entre 5 i 7 persones així ho sol·licitin.

Aquelles persones interessades en consultar sobre la possibilitat d’utilitzar places públiques, acreditades o privades al Centre de Dia de Santa Bàrbara poden posar-se en contacte amb els Serveis Socials del municipi.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara, i en especial la regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, així com la directora de l’empresa gestora, Queralt Vilarnau, es mostren molt felices amb aquesta adjudicació, i coincideixen en afirmar que suposarà un salt qualitatiu important per a l’atenció de les persones grans del municipi de Santa Bàrbara, però també dels municipis veïns.

Regidoria de Serveis socials