GRAN ÈXIT DE L’EDICIÓ 21 DE LA FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ
6177
post-template-default,single,single-post,postid-6177,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

GRAN ÈXIT DE L’EDICIÓ 21 DE LA FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

GRAN ÈXIT DE L’EDICIÓ 21 DE LA FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

Una edició tranquil·la i exitosa. Així ha catalogat la regidora de Fires de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, Judit Lleixà, la 21a Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, després d’edicions en els darrers anys marcades per les inclemències meteorològiques o altres factors externs que van fer que la fira no mostrés tot el seu esplendor. Enguany però, aquesta tendència s’ha canviat i només es pot parlar d’èxit, tant per l’organització com pels participants. La fira fou inaugurada enguany pel Sr. Josep Maria Chavarria Homedes, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa.

Per a l’edició d’enguany, es van introduir noves activitats, ja que un dels objectius de l’organització és dinamitzar-la cada any, evitant el màxim possible l’estancament i la immobilitat. Cal destacar enguany la gran exposició de patchwork a la carpa temàtica, uns tasts d’olis novells o una exhibició de doma clàssica, entre altres novetats.

I com no, les activitats que segueixen celebrant-se cada any i que continuen tenint un gran èxit, com la tapa de la fira, el concurs d’allioli i mandarines espremudes, les demostracions (preparació del terreny, plega d’olives a la forma tradicional…), les passejades en carro, rutes etnogràfiques o els esmorzars populars. Cal destacar també que, enguany en el marc de la fira, s’han commemorat aniversaris de dues de les associacions amb major transcendència al nostre poble: els 20 anys del Centre d’Estudis Planers i els 25 de les Dones Planeres. També destacar que durant la fira es va presentar la nova pàgina web del municipi.

Per a Judit Lleixà, regidora de Fires, “no es pot demanar més enguany. El temps ens ha respectat, molta gent s’ha acostat a la fira, hem vist que una gran majoria ha fet fira i ha comprat algun que altre producte, les entitats ens han seguit ajudant i col·laborant i les empreses, comerços i professionals han respost un any més. Esperem que l’any vinent, almenys, sigui igual que enguany”.

Regidoria de Fires