OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL
6210
post-template-default,single,single-post,postid-6210,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL

L’Ajuntament de Santa Bàrbara informa que fins al proper 27 de novembre s’obre la inscripció per a l’oferta de treball per a l’ocupació d’un lloc de feina com a tècnic/a de Protocol, Esdeveniments, Relacions Institucionals i Turisme.

Per poder optar, s’ha de tenir el grau de Turisme i/o equivalent, formació acadèmica en protocol, ser beneficiari del programa de la Garantia Juvenil i estar a les llistes d’atur.

Les persones interessades s’han d’apuntar a l’OTG d’Amposta. Més informació a: http://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Contractacio_practiques_GJ_2017 i al correu electrònic adelim@altanet.org.

Regidoria de Joventut i Regidoria de Promoció Econòmica