UNA SOLUCIÓ A MIDA
6506
post-template-default,single,single-post,postid-6506,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

UNA SOLUCIÓ A MIDA

UNA SOLUCIÓ A MIDA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara s’adhereix a la campanya “Una solució a mida” per tal de donar el major nombre de facilitats als ciutadans/es del nostre poble.

Aquesta campanya promoguda per la Diputació de Tarragona agrupa tributs municipals i paga a terminis sense interessos.

Tot en un compte. El Compte de Pagaments Personalitzat de BASE permet agrupar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar el pagament en nou mensualitats.

Sense interessos. Fraccionant el pagament en nou terminis, de febrer a octubre, s’alleugereix la pressió fiscal als contribuents en determinats moments de l’any, i sense que hagin de pagar ni un euro de més.

Més control. Els sol·licitants reben informació detallada del deute total, dels venciments previstos per als fraccionaments i de l’import de cadascun.

Quins tributs? L’impost sobre béns immobles (IBI), l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l’impost sobre activitats econòmiques (IAE). També les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu, excepte la taxa pel subministrament d’aigua.

Per què personalitzat? Perquè es poden agrupar tots els tributs, o bé especificar quins es volen deixar al marge en el moment de l’alta al Compte de Pagament Personalitzat. Un mateix compte pot reunir obligacions emeses per diferents ajuntaments.

Com es demana? Es pot sol·licitar via telemàtica a la web de BASE, o bé en qualsevol de les seves  oficines. Les altes al sistema entren en vigor d’un exercici per l’altre. És a dir, les sol·licituds admeses fins al 31 de desembre començaran a pagar els tributs d’aquesta manera durant l’any següent. Les diferències del total d’un any per l’altre es liquiden els mesos de setembre i octubre.

Alcaldia