S’INICIA EL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL
6750
post-template-default,single,single-post,postid-6750,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

S’INICIA EL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL

S’INICIA EL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL

Aquest 30 de novembre s’ha iniciat una nova edició del programa de joves en pràctiques beneficiaris/es del programa de la Garantia Juvenil. Aquest programa té com a objectius reforçar el paper dels i les joves en el mercat laboral, així com en la creació de sinèrgies de millora de les seves capacitats formatives.

Per a aquesta edició, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha aprovat un pla per a sis mesos per la contractació d’una persona beneficiària de la Garantia Juvenil. Les premisses que s’havien de complir eren, a banda d’estar integrada en el sistema nacional de Garantia Juvenil, tenir una titulació universitària (en aquest cas Grau en Turisme) i estar com a demandant d’ocupació no ocupat.

La persona contractada ha estat la planera Meritxell Roig Fornós, graduada en Turisme i amb un Màster en protocol, relacions institucionals i organització estratègica d’esdeveniments. Les tasques a realitzar durant aquest període seran, entre altres, la de realitzar una planificació estratègica turística local, la creació d’un pla de protocol per a tots els actes que realitzi l’ajuntament i crear un manual d’estil per a tots els òrgans departamentals de l’ajuntament.

Finalment, cal recordar que aquest programa està promocionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo, amb un contracte que compta amb el finançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Regidoria de Joventut i Regidoria de Promoció Econòmica

Santa Bàrbara, 30 de novembre de 2017