REDUCCIÓ DEL COEFICIENT DE L’IBI RÚSTIC
7335
post-template-default,single,single-post,postid-7335,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REDUCCIÓ DEL COEFICIENT DE L’IBI RÚSTIC

REDUCCIÓ DEL COEFICIENT DE L’IBI RÚSTIC

En la sessió plenària del passat 21 de setembre es van aprovar les noves ordenances fiscals per al 2018. Deixant al marge alguns petits ajustos relacionats amb les taxes de IAE, escombraries i cementiri, la modificació més important que es va aprovar va ser la reducció del coeficient que s’aplica sobre el valor cadastral per calcular l’import de l’IBI Rústic, passant del 0,80% al 0,75%.

Aquesta reducció es fa per compensar la pujada dels valors cadastrals provocats per la revisió cadastral portada a terme enguany al nostre municipi que entrarà en vigor al 2018, i que afecta bàsicament a totes aquelles finques que disposin d’alguna construcció rural, ja que fins ara estaven exemptes de tributació. Amb aquesta reducció del 6,25% aplicada per l’Ajuntament el que es pretén aconseguir és reduir l’impacte fiscal per als propietaris de finques rústiques en general i als pagesos en particular.

Santa Bàrbara, 1 de desembre de 2017

Regidories d’Hisenda i Agricultura