RENOVACIÓ DE LA SENYALITZACIÓ URBANA D’ORIENTACIÓ
7333
post-template-default,single,single-post,postid-7333,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RENOVACIÓ DE LA SENYALITZACIÓ URBANA D’ORIENTACIÓ

RENOVACIÓ DE LA SENYALITZACIÓ URBANA D’ORIENTACIÓ

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha iniciat els treballs de substitució i renovació de la senyalització urbana d’orientació amb la finalitat de facilitar la mobilitat i la circulació pel casc urbà, principalment per aquelles persones que ens visiten de fora de la població i desconeixen la ubicació exacta dels diferents serveis i instal·lacions municipals.

En una primera fase s’ha renovat la senyalització a les entrades al poble des de Tortosa, Masdenverge i Ulldecona, al llarg del passeig de les Quatre Carreteres, procedint a la retirada dels antics panells, alguns d’ells deteriorats o amb informació obsoleta, i la instal·lació de 47 panells nous adaptats a les noves normatives.

Segons l’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, en fases posteriors també es millorarà la senyalització a les entrades al poble des de La Galera o Mas de Barberans, així com a algunes cruïlles importants del poble, com a la plaça de l’Alcalde Cid i Cid, la plaça de l’Alto i d’altres. Tanmateix s’iniciaran converses amb el comerç local per tal de renovar la senyalització comercial existent o afegir de nova, i d’aquesta manera modernitzar i homogeneïtzar tota la senyalització arreu de la població.

Santa Bàrbara, 3 de novembre de 2017

Regidories d’Urbanisme i Serveis