RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE A SANTA BÀRBARA
7845
post-template-default,single,single-post,postid-7845,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE A SANTA BÀRBARA

RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE A SANTA BÀRBARA

Al 2018 Santa Bàrbara entrarà a formar part del circuit Running Series de les Terres de L’Ebre, un circuit que consta de 10 curses de 10 quilòmetres cadascuna.

Aquestes proves es disputen a diferents pobles de les Terres de l’Ebre, en concret poblacions són: Amposta, l’Ampolla, Ulldecona, el Perelló, Santa Bàrbara, Camarles, Tortosa, Deltebre, la Galera i Jesús.

Hi ha diferents categories a les qual els participants hi poden accedir: Absolut, Sènior, Veterà 1, Veterà 2, Màster i Sub 23.

A Santa Bàrbara es disputarà la cinquena cursa, que se celebrarà el dia 3 de de juny del 2018 coincidint amb les Jornades Esportives. Aquesta cursa estarà organitzada pel Gimnàs amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Santa Bàrbara, 12 de desembre de 2017

Regidoria d’Esports