CONVENI DE PRÀCTIQUES DE PROFESSIONALITAT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS
8526
post-template-default,single,single-post,postid-8526,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES DE PROFESSIONALITAT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS

CONVENI DE PRÀCTIQUES DE PROFESSIONALITAT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS

Un alumne resident a Santa Bàrbara que ha cursat un curs de sistemes microinformàtics a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha realitzat un total de 40 hores de pràctiques a l’Ajuntament de Santa Bàrbara per poder completar la seva formació i així obtenir el certificat corresponent.

L’alumne ha realitzat tasques de configuració d’equipament informàtic, així com tasques d’administració de xarxes, manteniment d’equips, introducció i actualització de dades. Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i disposin d’experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur. El fet que alumnes que viuen a Santa Bàrbara puguin realitzar les pràctiques a la mateixa població els facilita molt la seva realització.

Adrián Batiste, regidor de Noves Tecnologies, aposta per seguir facilitant a la ciutadania accions formatives als espais municipals i anima a tothom a seguir formant-se per millorar i ampliar els seus coneixements.

Santa Bàrbara, 21 de desembre 2017

Regidoria de Noves Tecnologies