LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS
9597
post-template-default,single,single-post,postid-9597,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS

La Diputació de Tarragona ha destinat unes subvencions

per al finançament dels interessos dels préstecs concertats per ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals, destinats a finançar inversions en obres i serveis o adquisició de béns que afectin serveis de competència municipal.

L’import que la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara és de 1.226,59 euros per interessos de l’exercici 2017.

Santa Bàrbara, 8 de gener de 2018

Regidoria Hisenda