XXVII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA
9611
post-template-default,single,single-post,postid-9611,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

XXVII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

Aquest any 2018, se celebra el XXVII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara. El premi que es convoca és el següent:

PREMI DE NARRATIVA, dotat amb 300 € i donat per l’AJUNTAMENT, a un relat curt d’una extensió mínima de 15 pàgines, de tema lliure; i un accèssit de caràcter local de 60 €, donat per l’AJUNTAMENT.

El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 16 de març de 2018, a les 13 hores.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 6 d’abril de 2018. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis.

Les bases específiques d’aquest concurs es poden consultar a la web municipal www.santabarbara.cat. També es pot realitzar qualsevol consulta a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, tels. 977 717 000.

També es convoca el XXVII CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS, de caràcter local, destinat als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Primària i d’Educació Infantil se li atorgarà un premi consistent en un lot de llibres, donat per l’AJUNTAMENT. A més a més, tots els participants rebran un record commemoratiu.

L’especificació de les bases serà establerta per la mateixa escola.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, creu que aquest concurs que s’organitza des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara dona prestigi a la cultura planera, però sobretot dona a conèixer el nostre poble a l’exterior, ja que hi ha molts participants d’arreu de Catalunya.

Santa Bàrbara, 2 de gener de 2018

Regidoria de Cultura