ACABEN LES OBRES A DIFERENTS VIALS DE LA POBLACIÓ
10708
post-template-default,single,single-post,postid-10708,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACABEN LES OBRES A DIFERENTS VIALS DE LA POBLACIÓ

ACABEN LES OBRES A DIFERENTS VIALS DE LA POBLACIÓ

Els primers dies del mes de gener, ja es donen per finalitzades totes les obres de reforma de carrers, corresponents a l’anualitat 2017: el carrer Aragó, el carrer Pagesia i el darrer tram del carrer Victòria. Tres artèries importants de la part sud del nostre poble, instal·lant-hi les canonades de recollida d’aigües pluvials i renovant totalment la xarxa d’aigua potable, el clavegueram i  l’enllumenat, a més d’un acabat modern i actual, sense barreres arquitectòniques, i donant preferència al pas de vianants per les voreres.

Paral·lelament, a mesura que es van renovant els vials, es va implementant el pla de mobilitat local, afectant també a carrers paral·lels, per tal de fer de Santa Bàrbara un poble més “ordenat”.

Aquestes tres obres, venen a representar els tres models de carrers que s’aniran reformant en el futur, segons amplada, les necessitats i les funcions dels mateixos.

Les obres han estat executades, després de concurs públic, i en una durada màxima de 4 mesos, per tres empreses del territori: Servidel (Deltebre), Contregisa (Amposta) i Vives Anguera (La Ràpita), les quals també s’han sentit molt ben acollides i satisfetes pels treballs realitzats.

Un cop acabades, el veïnat afectat directament se’n sent molt satisfet i molt agraït pel tracte rebut per part dels operaris de les diferents empreses adjudicatàries i esperen que, a més de bonic, siguin uns carrers funcionals i pràctics, sobretot els dies de pluja.

Per la seva banda, l’alcalde, responsable de l’àrea d’Urbanisme, vol expressar el seu agraïment a tot el veïnat en general, per la paciència mostrada per les molèsties, directa o indirectament ocasionades. Igualment destaca que no han tingut cap cost econòmic per als veïns, ja que han estat finançades per la Diputació de Tarragona a través del PAM i amb fons propis municipals.

També mostra la seva satisfacció pel resultat final de les obres i es mostra encoratjat a seguir en aquest 2018 amb els carrers projectats: l’Hostal dels Frares, el Sant Rafel, la plaça Masada de la Rúbia i la nova rotonda d’entrada al poble des de la Galera.

El mateix alcalde, d’altra banda, torna a fer una crida al civisme i respecte per la nova senyalització unidireccional dels diferents carrers.

Santa Bàrbara, 19 de gener de 2018

Regidoria d’Urbanisme