ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2017
11102
post-template-default,single,single-post,postid-11102,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2017

ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2017

El dijous 4 de gener, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Godall, es va fer l’acte d’entrega de la Beca lnstitut les Planes de l’any 2017.

Aquesta beca s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’Institut les Planes i es dona a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de batxillerat, que són els que definitivament deixen l’Institut per traslladar-se a la Universitat.

Enguany, per decisió consensuada amb tots sis ajuntaments implicats, es va incrementar l’import total de la beca, fent un muntant total de 1.000 €, essent un incentiu i ajuda per a l’estudiant que comença el seu cicle universitari.

A l’acte, organitzat enguany per l’Ajuntament de Godall, hi van assistir els alcaldes o regidors delegats de cada localitat, a més del màxim representant del centre educatiu, el seu director. En aquesta edició la beca se li va atorgar a l’alumna galerenca Mònica Segura Vilanova, qui va aconseguir la qualificació més alta per part del centre.

La noia, que estava acompanyada dels seus pares i familiars, es mostrava del tot satisfeta i agraïda pel premi aconseguit, i il·lusionada per emprendre una nova etapa en la seva vida d’estudiant. Els diferents representants dels municipis, així com el director del centre, van voler destacar la tasca feta per Mònica, així com donar-li tota la motivació necessària per poder començar aquest nou camí, que segur que no serà fàcil, però que com tot en la vida, cal lluitar amb constància i amb esforç per aconseguir-ho. També van voler fer extensiva una felicitació als pares perquè sempre són una peça clau en el desenvolupament educatiu dels seus fills.

Al mateix acte, també es va anunciar, amb l’acord de tots els ajuntaments, que a partir del proper any l’entrega es farà sempre al mateix institut el dia de l’entrega d’orles del mateix curs, per tal que la persona guardonada pugui rebre un major escalf per part de tots els seus companys/es i tota la comunitat educativa.

Santa Bàrbara, 23 de gener de 2018

Regidoria d’Ensenyament