10 ANYS DE MAGAZÍN
11292
post-template-default,single,single-post,postid-11292,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

10 ANYS DE MAGAZÍN

10 ANYS DE MAGAZÍN

Aquest mes de gener ha sortit el nou número del magazín que és molt especial ja que amb ell es compleixen els 10 anys del nou format de la revista d’informació municipal, 10 anys del Santa Bàrbara magazín. És per això que s’ha dedicat la portada i contraportada a donar-li la rellevància que es mereix, però també apareixen apartats dedicats a aquest aniversari com són les pàgines dedicades a tots els anunciants que han participat durant aquests 10 anys, també un apartat dedicat a tots els planers absents als quals se’ls ha entrevistat des del número 1 fins al 40, també als planers en adopció i, finalment, les dedicatòries que les entitats, serveis de l’ajuntament, partits polítics i regidories han escrit per a la celebració.

Després de 10 anys de funcionament sumant un total de 40 números ja editats se’n fa una valoració molt positiva, ja que els objectius més importants que s’havien marcat en aquesta revista s’han complert satisfactòriament. El primer i principal objectiu de tenir una revista municipal és el de mantenir informada a tota la població de tot allò que passa al nostre municipi, i això ho està fent molt bé el magazín.

Una altra cosa que ens preocupava en iniciar el projecte era el de la puntualitat i la constància en les diferents edicions; això també s’ha pogut comprovar que ha funcionat perfectament. Puntualment ha estat distribuïda gratuïtament a totes les llars de Santa Bàrbara cada tres mesos.

També ha demostrat tenir un caràcter obert, participatiu i plural, ja que no ha estat un model estàtic des del primer dia, sinó que tot i tenir una columna vertebral ben definida, la resta d’apartats i seccions han anat variant segons la participació o les diferents necessitats del moment.

Ara el repte ha de ser el de seguir treballant perquè aquest magazín pugui continuar sent una realitat per molts més anys. Cal seguir treballant per intentar sorprendre a tots els planers i planeres cada trimestre donant-los la informació de la millor manera possible i que tots i totes se’n sentin orgullosos i puguin identificar el Santa Bàrbara magazín com la seva revista.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, es mostra molt satisfet i agraeix a tots els anunciants, a tots els planers/es absents, a tots els planers/es en adopció, a tots els tècnics i regidors encarregats de les seves seccions, als diferents departaments municipals, a les entitats i associacions planeres, als planers/es que han volgut escriure en l’apartat de participació planera, a les diferents empreses privades que gestionen serveis municipals, a tots aquells que ens han aportat imatges antigues per a la secció “Què i qui”, i als grups polítics locals perquè entre tots, trimestre a trimestre, s’ha aconseguit tenir una revista local de referència a les nostres terres, i de la qual tots els planers/es ens n’hauríem de sentir molt satisfets.

Santa Bàrbara, 25 de gener de 2018

Regidoria de Cultura