ACTIVITAT INFANTIL EL MES DE GENER
11558
post-template-default,single,single-post,postid-11558,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTIVITAT INFANTIL EL MES DE GENER

ACTIVITAT INFANTIL EL MES DE GENER

El passat 20 de gener, es va dur a terme la primera activitat infantil de l’any 2018. Aquest mes, coincidint amb la propera festa tradicional del carnaval, es van realitzar diferents màscares.

Tots els participants van tenir la possibilitat de realitzar les màscares que volien. Eren màscares de diferents personatges, animals, antifaços, d’estil venecià, entre altres. Les màscares les havien de pintar i decorar amb els diferents materials que hi havia: paper de seda, gomets, plomes i play mays.  Un cop acabades de decorar, se’ls enganxava una gometa per què se la poguessin posar.

En acabar les diferents màscares, vam fer una estona de joc lliure. El taller va tenir força acceptació, amb un total de 25 xiquets i xiquetes que van gaudir de l’activitat, amb una durada de dues hores.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, anima a tota la canalla i a les seves famílies a participar de les diferents activitats infantils que cada mes s’organitzen des del Centre Obert l’Oliveta, per tal de fomentar un espai lúdic i d’aprenentatge per als infants.

Santa Bàrbara, 25 de gener de 2018

Regidoria de Serveis Socials