COMPARTINT FUTBOLNET
11563
post-template-default,single,single-post,postid-11563,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

COMPARTINT FUTBOLNET

COMPARTINT FUTBOLNET

Finalitzant el mes de febrer i gairebé a la meitat del curs, FutbolNet va estar a l’escola. El passat dimecres vam desplaçar les activitats, que habitualment realitzem a les instal·lacions de l’Estadi Municipal, al pati de l’escola.

Abans de començar el moviment, es va fer una petita explicació, entre els educadors/es i els menors inscrits al programa, de què es tractava FutbolNet, utilitzar el joc i l’esport com a eina d’aprenentatge. A més de traslladar FutbolNet en un altre àmbit, els infants i joves van gaudir d’una experiència d’apoderament vers els més petits, transmetent les dinàmiques a dur a terme, des del seu coneixement.

A la sessió, de 2 hores, els xiquets i xiquetes van treballar conjuntament. Van fer dinàmiques de presentació, d’escalfament i trencament de gel, fent rotació. També van posar en pràctica diferents esports com el bàsquet i el beisbol. Els menors van gaudir de l’activitat, esperant una altra sessió abans que s’acabi el curs, on es té programat fer un tast al futbol a tres temps.

A l’inici de trimestre també vam realitzar diferents sessions de tennis a la localitat. Un dels punts a destacar és la col·laboració, en tot moment, per part del Tennis La Plana, que ens va reservar la pista i ens va proporcionar el material necessari per poder fer una introducció al món del tennis.

La regidora responsable del programa, Montse Rodríguez, destaca la importància que té treballar de manera transversal, compartint espais i experiències en les diferents activitats de la localitat. I la importància de fer esport per transmetre hàbits saludables a infants i joves. També vol agrair a les monitores de les activitats extraescolars de l’escola i al Tennis La Plana per la seva implicació.

Santa Bàrbara, 26 de gener de 2018

Regidoria de Serveis Socials