TRET DE SORTIDA AL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2018
11888
post-template-default,single,single-post,postid-11888,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TRET DE SORTIDA AL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2018

TRET DE SORTIDA AL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2018

El programa Treball i Formació és un projecte que anualment dona feina a persones que estan en situació d’atur, que no tenen cap ingrés i que hagin estat desocupats mínim el darrer any, no havent treballat més de sis mesos en els darrers divuit. Al mateix temps, també hi ha una part dedicada exclusivament a treballadors/es en situació d’atur beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció (RMI). Aquest programa, promocionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i gestionat pel Consell Comarcal del Montsià, ha posat a disposició treballadors/es a tota la comarca del Montsià.

Enguany, l’Ajuntament de Santa Bàrbara disposarà de tres persones en situació d’atur que s’adeqüin als llocs de treball sol·licitats pel Consell Comarcal del Montsià. En aquest cas són dos contractes, un de 12 mesos i l’altre de 6 mesos per a peó de brigada, i un altre de 6 mesos com agent cívic.

Per a Montse Rodríguez, regidora de Personal, és fonamental poder accedir a aquest tipus de programes els quals suposen un respir per a famílies que estan passant una situació complicada a nivell econòmic i, per d’altra banda, aporta a l’ajuntament mà d’obra per poder donar suport a diferents departaments en moments de més volum de feina.

Santa Bàrbara, 2 de febrer de 2018

Regidoria de Personal i Regidoria de Promoció Econòmica