REUNIÓ AMB ENDESA
12113
post-template-default,single,single-post,postid-12113,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REUNIÓ AMB ENDESA

REUNIÓ AMB ENDESA

El passat dia 1 de febrer, el regidor de Serveis, Antonio Ollés, va mantenir una reunió de treball amb dos tècnics d’ENDESA, Agustí Sánchez, responsable de manteniment de les xarxes de mitjana i baixa tensió de Tarragona Sud, i Àngel Guimerà, tècnic de la zona de Terres de l’Ebre.

El principal motiu de la reunió va ser conèixer de primera mà les causes que van provocar el tall de subministrament del passat 24 de gener, quan pràcticament tota la població es va quedar sense llum durant gairebé tres hores, i la zona de les Quatre Carreteres durant més de dotze hores. La causa va ser un cable soterrat en mal estat que es va curtcircuitar i va deixar fora de funcionament la subestació més propera al carrer Progrés, i que com a conseqüència va fer que es disparessin els sistemes de protecció de la resta de subestacions de la població.

Agustí Sánchez va informar de inversions que es faran per tal de renovar alguns punts febles de la xarxa de distribució a Santa Bàrbara. També es va aprofitar la reunió per tractar altres temes d’interès per a l’ajuntament, com la possibilitat de fer arribar el subministrament elèctric a la Deixalleria i el Cementiri, així com també la progressiva eliminació dels pals que hi ha a moltes voreres de la població.

Santa Bàrbara, 5 de febrer de 2018

Regidoria de Serveis