MATRÍCULES DE LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES
12504
post-template-default,single,single-post,postid-12504,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MATRÍCULES DE LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

MATRÍCULES DE LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

Actualment, la Llar d’Infants les Beceroles té matriculats 38 nens/es, i per això, aquest curs, degut a l’increment de matrícules s’ha obert una altra classe, cosa que ha fet que l’Ajuntament hagi realitzat la contractació d’una nova educadora per poder donar servei a la demanda que hi ha en aquest moment. Actualment, en funcionament hi ha 4 aules: 1 aula de P0 (de 4 mesos a 1 any d’edat, amb 1 educadora), 2 aules de P1 (d’1 a 2 anys d’edat, amb 1 educadora per aula) i 1 aula de P2 (de 2 a 3 anys, amb dues educadores).

Les matricules de la llar estan obertes durant tot el curs, si alguna persona està interessada en realitzar la matrícula pot passar per la llar d’infants i se la informarà.

Santa Bàrbara, 8 de febrer del 2018

Regidoria d’Ensenyament