ADQUISICIÓ D’UNA FINCA PER PART DE L’AJUNTAMENT
12819
post-template-default,single,single-post,postid-12819,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ADQUISICIÓ D’UNA FINCA PER PART DE L’AJUNTAMENT

ADQUISICIÓ D’UNA FINCA PER PART DE L’AJUNTAMENT

El passat dijous 8 de febrer, i a la notaria de Santa Bàrbara, es va formalitzar l’acord pres per la Junta de Govern Local del dia 14 de desembre de 2017, per a l’adquisició de la finca annexa als terrenys municipals on s’ubica actualment la plaça de bous per a la festa major.

Després de vàries reunions entre l’alcalde, acompanyat dels tècnics municipals, i el senyor Vicente Forés, es va arribar a l’acord per ambdues parts de la compra-venda de la finca situada a la Partida Hereu i inscrita al Registre de la Propietat d’Amposta-1, volum 3729, foli 122, nº7544/A.

Dita propietat és una finca d’un total de 6.128 m2, de la qual, la part majoritària està en part urbanitzable DR3 (4.483 m2) i una altra part molt menor (1.645 m2), en sol rústic, incloent una petita construcció de 9 m2.

L’acord es va establir segons els criteris fixats a la llei sobre règim del sol i valoracions, a més dels informes tècnics pertinents, per un import total de 34.500 €, inclosos al pressupost a través d’una modificació de crèdit.

L’alcalde valora molt positiva l’adquisició de la nova finca, per la seva gran superfície, però especialment, per la seva bona ubicació (tocant al casc urbà) i qualificació urbanística.

Ara, un cop adquirida, ja es valoraran els diferents possibles usos municipals que se li puguin donar en un futur.

Santa Bàrbara, 12 de febrer de 2018

Alcaldia