DIJOUS LLARDER I CARNAVAL AL CENTRE OBERT
12789
post-template-default,single,single-post,postid-12789,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

DIJOUS LLARDER I CARNAVAL AL CENTRE OBERT

DIJOUS LLARDER I CARNAVAL AL CENTRE OBERT

Vam iniciar la setmana de Carnaval amb la realització de les postres típiques, el menjar blanc. Va ser el dimecres a la tarda, el dia que els xiquets/es dintre la programació del taller de cuina van elaborar el menjar blanc, amb la recepta tradicional.

A l’endemà, i coincidint amb el dijous llarder, es va adaptar l’horari de les activitats per tal de poder aprofitar les hores de més sol, tot i que, aquest any, va fer molt de fred. A les 15 hores, ens vam trobar tots al parc de davant del centre, i vam iniciar l’excursió caminant fins a l’esplanada que hi ha al costat de la Deixalleria Municipal. A més de berenar, majoritàriament entrepà de truita amb salsitxa, van jugar a jocs que habitualment no poden fer-ho per la limitació de l’espai on habitualment fem l’esbarjo. Van tenir una estona de joc lliure i cadascú va optar pel que més li agrada: saltar amb la corda gran, futbol o simplement manipular el material del centre (cordes, cercles, xancles, etc.). I finalment es van fer un parell de partides tots junts al Rei, que ja va sent un joc típic del dia de dijous llarder.

Vam acabar la setmana amb la festa de carnaval, en la qual els xiquets, xiquetes i les monitores es van disfressar de pallassos, una disfressa molt divertida que prèviament s’havien confeccionat. Aquesta disfressa s’ha realitzat al taller de celebracions especials, els divendres a la tarda. Un cop tots disfressats, vam anar a fer la visita als iaios i iaies del centre de dia Vima. Després vam sortir al parc on vam berenar i jugar una estona. Com que aquell dia no ens va acompanyar molt el temps, vam pujar dalt a la sala d’activitats per acabar la tarda amb alguns jocs i també vam degustar el menjar blanc que prèviament havíem fet.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, reforça positivament al monitoratge perquè continuïn realitzant aquest tipus d’activitats, per tal de mantenir i ensenyar als infants les nostres tradicions.

Santa Bàrbara, 12 de febrer de 2018

Regidoria de Serveis Socials