FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2018
13929
post-template-default,single,single-post,postid-13929,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2018

FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2018

Un any més, Santa Bàrbara participarà en el programa Fem ocupació per a joves, una iniciativa impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i gestionada al nostre territori per la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Aquest programa inclou actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves i atendre les necessitats de les empreses per al període 2018.

L’objectiu principal d’aquest programa integral és la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, que estiguin en les següents circumstàncies:

  • En situació d’atur.
  • Amb estudis en ensenyament secundari obligatori o batxillerat, o cicles formatius de grau mig, en el cas de joves que s’hagin de reconduir a altres sectors.
  • Prioritat amb experiència laboral.

A banda de la contractació, també es poden veure beneficiades empreses privades que vulguin participar en el programa, les quals poden rebre incentius per a la contractació dels participants (període de contractació de 6 mesos com a mínim), on tots els contractes de treball que es portin a terme, el SOC subvencionarà els costos derivats de la contractació del personal, (excepte els costos de seguretat social) com a màxim fins a l’import del salari mínim interprofessional vigent en el moment de la contractació, i també la seva formació.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Smartcentre els divendres de 10 a 13 hores, al telèfon 977719136 o a les adreces electròniques adelim@altanet.org i smartcentre@santabarbara.cat. Les ofertes que vagin sorgint al llarg dels dies es publicaran al Facebook de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i a l’eBando local.

Santa Bàrbara, 23 de febrer de 2018

Regidoria de Promoció Econòmica