ENTREGA DE CERTIFICATS DEL CURS DE CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA I EL SEU MARC JURÍDIC
15646
post-template-default,single,single-post,postid-15646,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGA DE CERTIFICATS DEL CURS DE CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA I EL SEU MARC JURÍDIC

ENTREGA DE CERTIFICATS DEL CURS DE CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA I EL SEU MARC JURÍDIC

El dilluns 12 de març es va fer l’acte de lliurament dels certificats del Mòdul C del Servei de Primera Acollida “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic”, a l’entrega van assistir la presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, Susanna Sancho, la tècnica d’Immigració del Consell Comarcal del Montsià, Àngels Castellà, i la regidora d’Ensenyament i Salut de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, Laia Pla.

L’acte es va fer a les 16.30 hores, on hi van assistir els participants del curs i se’ls va fer l’entrega del certificat corresponent.

L’acció formativa va tenir una durada de 16 hores, del 5 de febrer fins al 5 de març, al Centre Municipal de Serveis Socials, i impartida per la tècnica d’acollida del Consell Comarcal del Montsià a Santa Bàrbara. Van ser un total de 6 persones les que van realitzar el curs, que van rebre la informació bàsica sobre la societat d’acollida, els trets fonamentals (geogràfics, històrics, culturals, socials i sociolingüístics) de Catalunya, el sistema polític i administratiu, l’associacionisme, la participació ciutadana, drets i deures fonamentals, estrangeria i els serveis públics amb la finalitat d’afavorir la seva autonomia i inserció sociolaboral.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, encoratja a totes les persones nouvingudes i retornades a Catalunya, que estan al municipi, perquè facin ús del Servei de Primera Acollida, per tal de rebre informació i assessorament amb temes d’estrangeria, al igual que poder obtenir la certificació dels coneixements mínims per facilitar-los la integració social i laboral de Catalunya, a través dels cursos formatius que s’aniran realitzant al llarg del temps.

Santa Bàrbara, 16 de març de 2018

Regidoria de Serveis Socials