BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2018
15883
post-template-default,single,single-post,postid-15883,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2018

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2018

Amb 2 quilos i 980 grams, i 48 centímetres, el 21 de gener, naixia Pau Albiol Segovia, el primer planer de l’any 2018 i segon fill d’Olga Segovia Segovia i David Albiol Sánchez. Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, i Laia Pla, regidora d’Ensenyament es van desplaçar fins al domicili per felicitar els pares de Pau i donar-li la benvinguda.

Amb la idea de continuar amb aquesta tradició, com ja s’ha anat fent els darrers anys, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, continua amb aquesta iniciativa de donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants Les Beceroles.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Pau sigui un nen participatiu, que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 15 de març de 2018

Alcaldia