CONTENIDORS PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA DE ROBA I CALÇAT
16252
post-template-default,single,single-post,postid-16252,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONTENIDORS PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA DE ROBA I CALÇAT

CONTENIDORS PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA DE ROBA I CALÇAT

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas per a la recollida integral, selecció i valorització de la roba usada i calçat al nostre municipi.

S’han instal·lat un total de tres contenidors ubicats als carrers Rota de l’Alto (illa de contenidors de l’ajuntament), Mossèn Baptista Sales (illa de contenidors de la plaça de bous) i Sant Cristòfol (illa de contenidors de les oliveres de les quatre carreteres).

Aquest és un servei gratuït que no implica cap cost per als contribuents. A més, els beneficis de la gestió de la roba i el calçat van destinats a programes socials de formació i inserció laboral de persones amb dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se al mercat laboral.

Aquesta col·laboració permetrà a Càritas Santa Bàrbara rebre més recursos i descongestionar el servei de recollida de roba.

Des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara demanem al veïns que se’n faci un ús responsable d’aquest servei i no s’utilitzin els contenidors per dipositar altres residus que no siguin roba o calçat.

 Santa Bàrbara, 20 de març de 2018

Regidoria de Medi Ambient