LA PASQUA AL CENTRE OBERT
16759
post-template-default,single,single-post,postid-16759,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA PASQUA AL CENTRE OBERT

LA PASQUA AL CENTRE OBERT

El dijous 22 de març, al Centre Obert l’Oliveta, es van realitzar mones al taller de cuina seguint la tradició d’aquesta època de l’any. Les mones les es van fer a la manera tradicional, posant els ingredients necessaris i deixant reposar la massa. Seguidament, els nens i les nenes van poder confeccionar cadascú la seva mona, també les monitores van realitzar-ne una per poder-la degustar tots junts al centre.

El divendres 23 de març, tots els menors, van marxar cap a casa amb la mona per a compartir-la amb la seva família. La mona la van embolicar amb cel·lofana i la van posar dintre d’una caixeta de cartolina, que prèviament havien fet i decorat amb dibuixos de pasqua. Aquest mateix dia, i coincidint amb el final de trimestre, van fer una petita festa i van degustar la mona que havien fet, que estava molt bona i a tots els hi va agradar molt.

Seguint amb aquestes dates, el dilluns dia 26 de març, el Centre Obert l’Oliveta va sortir d’excursió amb autobús fins a Amposta a visitar el Saló de la Infància. Els nens i nenes van poder gaudir d’activitats i tallers diversos com ara: escalada, inflables, manualitats, jocs de taula, racó infantil… i a les 19 hores van agafar l’autobús cap a Santa Bàrbara. Els menors van passar una tarda molt divertida amb les diferents activitats que hi havia.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, valora molt positivament la tasca de recuperació de les tradicions i encoratja a tothom a què facin el possible perquè continuïn vigents. Al mateix temps, felicita als menors pel bon comportament que van tenir en la sortida que van realitzar.

Santa Bàrbara, 27 de març de 2018

Regidoria de Serveis Socials