VEREDICTE DEL JURAT DELS PREMIS LITERARIS 2018
17326
post-template-default,single,single-post,postid-17326,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VEREDICTE DEL JURAT DELS PREMIS LITERARIS 2018

VEREDICTE DEL JURAT DELS PREMIS LITERARIS 2018

El dia 4 d’abril va tenir lloc la reunió del jurat del XXVII premi literari Vila de Santa Bàrbara per debatre i decidir sobre quines obres eren les millors en la categoria de narrativa, ja que, aquest any, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara els premis que es van convocar va ser el premi de narrativa.

En aquesta edició, el total d’obres presentades de la modalitat de narrativa van ser de 13, quantitat una mica inferior a la de fa dos anys quan també es convocava el premi de narrativa que va ser de 16, però superior a la de l’any 2014 que va ser d’11 i similar a la dels anys anteriors. Recordem que des de l’any 2012 els premis es convoquen bianualment, un any narrativa i al següent poesia i assaig i així successivament.

Els cinc membres del jurat expressaven la seua opinió respecte de les 13 obres participants al XXVII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara.

El premi de narrativa, dotat amb 300 €, es concedeix a l’obra Cicatrius d’interí, de Pep Carcellé Freixas.

També, dotat en 60 €, s’atorga un accèssit local a l’obra Jo vull ser rei de Josep Manel Obiol Cabrera.

Els membres del jurat constataven que encara que la quantitat d’obres no havia estat elevada, sense desmerèixer la qualitat d’obres presentades en altres edicions, havien estat obres totes elles d’un alt nivell literari, amb temàtiques de tot tipus, personatges de tota classe, tots ells molt ben travats i que els autors i les autores havien aconseguit unes històries intrigants i alhora molt ben treballades lingüísticament.
L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, també expressava el seu agraïment als membres del jurat i estava content per la qualitat que aquest XXVII premi literari Vila de Santa Bàrbara havia tingut.

L’entrega dels premis es farà efectiva el divendres 27 d’abril, a les 19 hores, a l’Smartcentre, on també hi haurà “Versos contra la violència”, un recital per la llibertat i la pau, amb la participació de diverses veus poètiques i musicals de les Terres de l’Ebre.

Santa Bàrbara, 6 d’abril de 2018

Regidoria de Cultura