XXVII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
17552
post-template-default,single,single-post,postid-17552,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXVII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

Durant 27 anys ha estat habitual que el cap de setmana anterior a Sant Jordi, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara doni inici a les Jornades Culturals. Aquest any, serà el 20 d’abril quan s’inauguraran les XXVII Jornades Culturals de Santa Bàrbara que es prolongaran fins al 20 de maig. Tot i així, la setmana anterior a la inauguració ja hi haurà algunes activitats que es portaran a terme.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran embellir les Jornades Culturals.

Cal destacar la gran quantitat d’entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

Especial rellevància tindrà el cap de setmana, 12 i 13 de maig amb la celebració de la Festivitat de Sant Gregori i la concentració d’actes, especialment de caire tradicional, que faran gaudir a tots els planers i planeres i gent de l’exterior que visiti el nostre poble. També especial rellevància tindrà el dia 22 i 23 d’abril, amb la revetlla de Sant Jordi i diada de Sant Jordi, ja que sempre és viscut com a una celebració molt important.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que el puguin gaudir plenament, i agraeix a totes aquelles entitats i particulars, que en participen directament, perquè un programa tan farcit com aquest sense la seva col·laboració seria impossible de confeccionar.

Santa Bàrbara, 31 de març de 2018

Regidoria de Cultura