L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA INVERTIRÀ MÉS DE 800.000 € EN L’ADEQUACIÓ DE CARRERS
17913
post-template-default,single,single-post,postid-17913,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA INVERTIRÀ MÉS DE 800.000 € EN L’ADEQUACIÓ DE CARRERS

L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA INVERTIRÀ MÉS DE 800.000 € EN L’ADEQUACIÓ DE CARRERS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara preveu invertir al voltant de 800.000 euros en l’adequació de vials de la localitat durant l’any 2018. Després de finalitzar les obres de transformació i actualització de l’anualitat 2017 (c/ Pagesia, c/ Aragó i c/ Victòria), durant les properes setmanes començaran ja les obres de millora del primer dels carrers per al 2018, l’Hostal dels Frares, amb un import aproximat de 230.000 €.

Tanmateix, durant el segon semestre de l’any també es duran a terme les obres d’arranjament de la fase I del c/ Aire (tram entre el c/ Aragó i c/ Príncep), amb un cost aproximat de 270.000 €, i subjecte a subvenció de la Diputació de Tarragona a través del seu Pla d’Acció Municipal (PAM); i el c/ Sant Rafael, incloent la remodelació total de la plaça Masada de la Rúbia, amb un cost aproximat de 300.000 €.

Es tracta de l’execució progressiva de la millora de la vialitat i mobilitat del poble de Santa Bàrbara: Un compromís adquirit per l’actual equip de govern i que any rere any es va fent realitat. De la mateixa manera que es projecta per a l’anualitat 2019 el c/ Mn. Joan Baptista Sales i el c/ Parra, per deixar tot un “engraellat” de nord a sud i d’est a oest de recollida d’aigües pluvials.

En concret, els diferents projectes plantegen la renovació total de les instal·lacions d’aigua potable, de clavegueram, d’enllumenat, amb canalització per a l’aigua de pluja, i acabats superficials eliminant les barreres arquitectòniques, incloent també nou mobiliari urbà, donant un acabat modern i funcional. També paral·lelament a l’execució i posada en funcionament dels nous vials, s’apliquen els criteris de circulació viària del Pla de Mobilitat Local, amb senyalització horitzontal i vertical corresponent.

“Hem emprès una tasca laboriosa i llarga, perquè el nostre poble té molts quilòmetres de carrers, però és el compromís que vam agafar en el seu moment, i l’hem de complir”, ha subratllat l’alcalde, Alfred Blanch. “Hem d’acabar la legislatura havent complert els nostres objectius proposats al seu inici i, per això, treballem cada dia perquè Santa Bàrbara sigui un poble més endreçat i amb una major qualitat de vida per als seus habitants”.

 Santa Bàrbara, 13 d’abril de 2018

Alcaldia