1a TROBADA DE VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A SANTA BÀRBARA
19188
post-template-default,single,single-post,postid-19188,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

1a TROBADA DE VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A SANTA BÀRBARA

1a TROBADA DE VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A SANTA BÀRBARA

Dins dels actes de les Jornades Culturals de Santa Bàrbara, el dijous dia 26 d’abril, a les 18.00 h, al Bar Restaurant DTapes,va tenir lloc la tertúlia sobre experiències del Voluntariat per la llengua a la població, amb intervencions de voluntaris i aprenents.

La finalitat de l’acte era de mostrar les vivències positives i intercanvi de coneixements que tenen lloc dins de les parelles lingüístiques per tal de suscitar la creació de parelles noves. L’acte es va organitzar des del servei de formació d’adults de llengua catalana de l’Ajuntament de Santa Bàrbara amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre. I Esther Martí, dinamitzadora del voluntariat per la llengua a les Terres de l’Ebre va explicar el funcionament del programa als assistents.

A l’acte, hi van assistir tant parelles antigues com noves i també persones interessades a participar al programa Voluntariat per la llengua que volien conèixer de primera mà l’experiència.

Al final de l’acte, es va lliurar el certificat de participació al VxL a 10 persones i es va servir un berenar. El Bar Restaurant DTapes ha esdevingut establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua per les seves bones pràctiques, ja que la propietària és catalanoparlant des de fa pocs anys, parla molt bé la nostra llengua i a més s’adreça en català als seus clients de forma habitual.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, va donar les gràcies tant als voluntaris com als aprenents per la seva implicació i els va encoratjar a continuar treballant per la nostra llengua.

Santa Bàrbara, 27 d’abril de 2018

Regidoria de Serveis Socials