TANCAMENT DE FUTBOLNET
22361
post-template-default,single,single-post,postid-22361,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TANCAMENT DE FUTBOLNET

TANCAMENT DE FUTBOLNET

Després de 8 mesos i 60 sessions, el 30 de maig es va posar el punt i final a Futbolnet Santa Bàrbara del curs 2017-2018.

Durant el curs s’han realitzat activitats variades, al llarg del programa es promouen jocs que permeten viure els valors i posar en pràctica noves formes de relacionar-se. Tots els jocs que es realitzen presenten un alt grau de participació, ja que l’equip educatiu possibilita que tots els components del grup, sense excepció, puguin ser capaços d’assolir els èxits traient el màxim potencial individual, a més de la metodologia dels partits a tres temps.

La inclusió és un dels aspectes que es treballa al programa. Els participants de totes les habilitats, cultures i orígens poden participar en esports, jocs i activitats tenint-hi un cert grau d’èxit. Per poder incloure a tothom, cal centrar-se en les habilitats, no en inhabilitats; eliminar barreres físiques i socials per a la participació; crear un entorn accessible per a tots; modificar o alterar la manera en que es presenten i es juguen les activitats.

L’activitat que destacaríem d’aquest últim període va ser la que vam realitzar el passat 9 de maig amb els participants de FutbolNet Santa Bàrbara i els alumnes d’APASA que estan a la localitat. En el marc de les Jornades Esportives d’APASA es va programar una sessió conjunta, que va ser molt enriquidora per ambdues parts. Es van dur a terme dinàmiques de presentació i jocs cooperatius.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, valora positivament l’aplicació del programa a la localitat, ja que ofereix als gairebé 40 participants la possibilitat d’aprendre jugant. Ella afirma que el fet de treballar valors com el treball en equip, el respecte, la humilitat, entre d’altres, segur que són una aportació positiva més en el creixement dels participants.

Santa Bàrbara, 30 de maig de 2018

Regidoria de Serveis Socials