ENTREGA DE CERTIFICATS DEL PROJECTE SERVEI COMUNITARI “XALEM LA PLANA”
23190
post-template-default,single,single-post,postid-23190,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGA DE CERTIFICATS DEL PROJECTE SERVEI COMUNITARI “XALEM LA PLANA”

ENTREGA DE CERTIFICATS DEL PROJECTE SERVEI COMUNITARI “XALEM LA PLANA”

El dijous 7 de juny es va fer l’entrega dels certificats als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut les Planes, per la seva tasca de voluntariat al Centre Obert l’Oliveta, en el marc del projecte del servei comunitari “Xalem la Plana”.

Durant els mesos de març i abril, els alumnes de 3r d’ESO van destinar un total de vint hores per preparar els diferents tallers a l’aula de l’institut i posant-los en pràctica durant les tardes al centre obert, en horari de 17 a 19.30 hores.

Les línies generals que s’han treballat en el desenvolupament del projecte han estat: l’educació en valors, promoure la participació activa i democràtica i respondre a les necessitats socials emergents.

S’ha utilitzat una metodologia d’aprenentatge servei, una metodologia educativa que ha combinat processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat, on els participants s’han format treballant sobre les necessitats reals, amb l’objectiu de millorar-lo.

Tant l’equip educatiu de l’Institut les Planes com del Centre Obert valoren positivament l’execució del projecte, ja que ha estat una bona experiència per les dues parts i on també s’han creat uns vincles afectius entre tots els menors.

Montse Rodríguez, regidoria de Serveis Socials, aposta per la continuïtat del projecte i al mateix temps agraeix la confiança que ha dipositat l’institut en desenvolupar aquesta tasca dels alumnes al servei de centre obert que tant positiva ha estat per a tots.

Santa Bàrbara, 8 de juny de 2018

Regidoria de Serveis Socials