FINALITZEN LES ACTIVITATS INFANTILS DELS DISSABTES
23478
post-template-default,single,single-post,postid-23478,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN LES ACTIVITATS INFANTILS DELS DISSABTES

FINALITZEN LES ACTIVITATS INFANTILS DELS DISSABTES

El passat 7 de juny, amb l’activitat infantil de l’slime, que es va realitzar dintre la programació de les II Jornades Culturals Infantils, l’equip educatiu del Centre Obert donaven per finalitzades les tradicionals activitats infantils que durant tot el curs escolar s’han realitzat un cop al mes, el dissabte al matí.

Les activitats han tingut una durada de dues hores cadascuna i han estat relacionades amb diferents temàtiques, com la castanyada, la tardor, la primavera, entre altres. A cadascuna s’ha treballat d’una manera diferent, com ara, manualitats, jocs o, fins i tot, cuina.

Les diferents activitats s’han dut a terme els dies 28 d’octubre, 18 de novembre, 20 de gener, 17 de febrer, 2 de març, 21 d’abril i 7 de juny. El nivell de participació a cadascuna d’aquestes ha estat molt positiu, ja que en les diferents sessions el volum de participants ha estat molt nombrós. Al mateix temps, es veu que els infants que participen gaudeixen d’aquestes activitats i estan en tot moment molt actius i motivats en la realització de l’activitat.

Aquest any, com a clausura de les activitats i dintre la programació de les Jornades Culturals Infantils, el dijous 7 de juny, a la tarda, es va fer un taller d’slime a l’exterior del centre obert, va ser una activitat que va agradar molt als infants i el nombre de participants va ser d’un total de 100. L’activitat va consistir en fer slime, una activitat novedosa i que està de moda entre aquest col·lectiu.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, destaca l’impuls d’aquestes activitats que tan bona acollida tenen i on la resposta és molt satisfactòria. També agraeix als infants i les seves famílies la confiança que ens mostren participant d’aquestes.

Santa Bàrbara, 11 de juny de 2018

Regidoria de Serveis Socials