II JORNADES CULTURALS INFANTILS
23475
post-template-default,single,single-post,postid-23475,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

II JORNADES CULTURALS INFANTILS

II JORNADES CULTURALS INFANTILS

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, per segon any consecutiu s’han organitzat unes Jornades Culturals Infantils

dav

que s’han portat a terme la primera setmana de juny, entre el 4 i el 8 de juny, i on hi ha hagut activitats relacionades amb la cuina, tallers, teatre, música, màgia, entre d’altres.

Realment, les jornades començaven el divendres 25 de maig amb l’obra de teatre “ALÍCIA” interpretada pels alumnes de 2n d’ESO de l’Institut les Planes, essent el tret de sortida de la resta d’activitats.

El dilluns, 4 de juny i a les 17 hores vam tenir l’activitat “Masterchef” a l’Escola Jaume Balmes, a càrrec de l’AMPA de l’Escola, amb la cuinera invitada Marta Fort Rodríguez i amb un jurat exquisit, Olegari Arasa i Lluís Accensi. També Marta va fer per a tots els assistents uns entrepans molt curiosos i mini cupcakes. Els participants, a part de menjar-se el que ells havien preparat, van berenar; i la resta de productes del “súper” van ser portats al Centre Obert l’Oliveta.

El dimarts, 5 de juny i a les 17 hores es feia l’activitat “Fem la nostra joguina” realitzant totes les peces per fer un tres en ratlla.

El dimecres, 6 de juny i a les 17 hores estava prevista una sessió de FutbolNet oberta a tot el poble a l’Escola Jaume Balmes, però degut a les inclemències meteorològiques aquesta activitat va haver de ser suspesa.

El dijous, 7 de juny i a les 17 hores, les participants a l’activitat van gaudir realitzant un taller de Slime utilitzant productes adequats per a la canalla, organitzat pel Centre Obert l’Oliveta. Va resultar una activitat molt divertida, ja que posteriorment van poder decorar-ho i emportar-s’ho a casa amb un recipient de plàstic.

El mateix dijous, a les 18 hores i a l’Smartcentre es realitzava la Bebeteca de 0 a 2 anys, sota el títol “Els primers llibres” ja que els assistents van poder tocar i gaudir de contes adequats a la seua edat i escoltar un conte molt divertit.

El divendres, 8 de juny i a les 16 hores, a la  Llar d’Infants les Beceroles realitzaven la festa de la primavera de la Llar d’Infants les Beceroles amb activitats diverses per a pares i alumnes.

Finalment, el mateix divendres 8 de juny, a les 19 hores, al parc municipal i com a cloenda d’aquesta segona setmana cultural infantil, es va gaudir de l’espectacle de màgia a càrrec del Mag Nebur, un espectacle familiar que va deixar a tots amb la boca oberta i on també es va aprofitar per fer entrega dels premis de l’activitat “Masterchef”.

Alfred Blanch, alcalde i regidor de Cultura es mostrava molt satisfet per la setmana plena d’activitats per als infants del nostre poble i veure amb la intensitat que s’havia viscut i la participació que hi havia hagut, cosa que l’encoratja a seguir amb aquesta línia i realitzar l’any vinent unes noves Jornades Culturals Infantils.

Santa Bàrbara, 11 de juny de 2018

Regidoria de Cultura