RENOVACIÓ DE LA SENYALITZACIÓ URBANA D’ORIENTACIÓ
24225
post-template-default,single,single-post,postid-24225,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RENOVACIÓ DE LA SENYALITZACIÓ URBANA D’ORIENTACIÓ

RENOVACIÓ DE LA SENYALITZACIÓ URBANA D’ORIENTACIÓ

El passat mes d’abril es va completar una nova fase dels treballs de substitució i renovació de la senyalització urbana d’orientació amb la finalitat de facilitar la mobilitat i la circulació pel casc urbà. En aquesta ocasió, es van col·locar 42 nous panells adaptats a les noves normatives distribuïts per la zona oest de la població i també alguns en llocs estratègics del centre de la població.

Posteriorment, i després d’establir un acord amb els diferents comerços i indústries locals, s’ha procedit a la instal·lació de 21 panells nous que venen a renovar els antics panells comercials de diferents formats que estaven ubicats a les entrades del poble, i també se n’han col·locar alguns de nous a petició dels interessats i en aplicació de la corresponent taxa municipal.

Encara quedarà pendent una quarta, i possiblement darrera fase, per instal·lar nova senyalització a la zona del pavelló, una vegada estigui acabada la rotonda que s’està construint a la cruïlla del passeig de la Generalitat i la carretera de la Galera.

Santa Bàrbara, 15 de juny de 2018

Regidories d’Urbanisme i Serveis