NOU MAQUINARI A L’SMARTCENTRE
24449
post-template-default,single,single-post,postid-24449,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU MAQUINARI A L’SMARTCENTRE

NOU MAQUINARI A L’SMARTCENTRE

L’Smartcentre és un dels centres als quals la Generalitat equipa de nou maquinari per donar un nou impuls a la xarxa dels Punts TIC de tota Catalunya.

Al llarg del primer semestre del 2018, la Generalitat està renovant el maquinari de bona part dels Punts TIC. Tant la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, per als telecentres, com la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, amb els centres de la Xarxa Òmnia, han adquirit nous ordinadors que cediran als Punts TIC per donar un nou impuls a la Xarxa.

Un total de 268 centres, 162 dels quals són telecentres, entre ells l’Smartcentre, i 106 Òmnia, gaudiran de nou equipament que substituirà el que ha quedat obsolet o servirà per augmentar el maquinari que els Punts TIC posen a disposició dels seus usuaris. L’objectiu és substituir ordinadors vells per d’altres de nous, que gaudiran d’un servei tècnic a càrrec de la Generalitat en cas d’incidència (helpdesk).

La selecció dels Punts TIC beneficiaris d’aquesta campanya i el número de màquines a instal·lar en cada un d’ells s’ha decidit atenent a criteris com: l’estat de l’equipament del centre, l’activitat que aquest desenvolupa i l’impacte de la mateixa, els projectes en què participa, valorant especialment l’evolució cap a la innovació social digital, el número d’usuaris, l’existència o no de personal dinamitzador, el compromís de destinar tot o part del nou maquinari a nous projectes i serveis, la capacitat del Punt TIC d’adaptar els seus serveis i instal·lacions a les noves necessitats dels usuaris i del territori, i la interacció amb altres actors de l’entorn. L’Smartcentre ha estat equipat amb el número màxim d’ordinadors, un total de 9 màquines han estat instal·lades per al benefici dels usuaris.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara sempre ha estat capdavanter en apostar per les noves tecnologies des del Punt TIC de la nostra població i per implementar-les en els seus serveis per facilitar l’adaptació a l’era digital i l’accés de la ciutadania, per això amb aquesta actuació avancem un pas més endavant i millorem el nostre servei.

Santa Bàrbara, 20 de juny de 2018

Regidoria de Noves Tecnologies