SETMANA DE L’ENERGIA A SANTA BÀRBARA
24446
post-template-default,single,single-post,postid-24446,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SETMANA DE L’ENERGIA A SANTA BÀRBARA

SETMANA DE L’ENERGIA A SANTA BÀRBARA

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va participar a la Setmana de l’Energia, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica, impulsada a Catalunya per part de l’Institut Català de l’Energia.

Durant aquella setmana es realitzen arreu de Catalunya diferents iniciatives i activitats que pretenen conscienciar la importància de l’estalvi energètic, l’ús d’energies alternatives o el reciclatge, entre altres. Santa Bàrbara, des de fa tres anys, ha realitzat durant la setmana diferents activitats per tal de transmetre aquesta consciència a la població local.

Per aquest any 2018, es va repetir el taller “Com estalviar en la factura de la llum”, una activitat participativa on es posa de manifest la necessitat de poder controlar l’estalvi energètic amb petits gestos habituals que, al mateix temps, repercutiran també en l’estalvi econòmic de les famílies. A banda de mostrar-los “in- situ” aquests punts, les persones assistents participen directament en el taller, ja que se’ls aconsella portar un rebut mensual de la llum per tal d’analitzar-ne individualment la incidència del seu consum.

Santa Bàrbara, 15 de juny de 2018

Regidoria de Promoció Econòmica