EL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA COMENÇA A PRENDRE FORMA
24660
post-template-default,single,single-post,postid-24660,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA COMENÇA A PRENDRE FORMA

EL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA COMENÇA A PRENDRE FORMA

Al mes de març es va formar la comissió organitzadora del centenari del CF Santa Bàrbara, la qual està formada per una vintena de membres que són o han estat part del club, directius, jugadors o entrenadors, entre altres. Aquesta comissió estarà presidida per Silverio Marco Fusté, el president que més anys ha estat al càrrec i que compartirà el càrrec amb una comissió d’honor del centenari, formada pels quatre jugadors més veterans del club.

L’objectiu de la comissió és la creació d’un programa que restarà atapeït d’actes i activitats per a tothom i que, d’altra banda, es preveu que ja s’iniciï aquest any 2018 i que s’allargui durant l’any 2019, any en què el club complirà 100 anys d’història. Es preveuen, entre altres, la celebració de partits de diferents categories, conferències i xerrades, exposicions, la realització de material commemoratiu, etc.

Per a Joan Abella, regidor d’Esports, el CF Santa Bàrbara és una part clau en la història del nostre municipi i poder arribar als cent anys és un esdeveniment que ha de tenir tot el suport tant per part de l’ajuntament com també de la tota la societat planera, a la qual ha convidat a participar activament en tots els actes que es realitzin.

Santa Bàrbara, 17 de juny de 2018

Regidoria d’Esports