FESTA FINAL DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA
24648
post-template-default,single,single-post,postid-24648,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FESTA FINAL DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA

FESTA FINAL DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA

El Centre Obert l’Oliveta acaba el seu curs 2017-2018, seguint el calendari escolar establert i amb un horari de 17 a 19.30 hores.

Dintre la programació del centre s’han treballat diversos tallers per tal d’ensenyar als infants coeducació, informàtica, comprensió lectora, cuina, jocs, educació emocional i valors, entre altres. Els diferents tallers han estat enfocats per tal d’assolir els objectius que a l’inici de curs es plantegen.

Aquest curs 2017-2018 han assistit un total de 49 infants, un fet que es valora molt positivament per part de l’equip educatiu. Se’ls han ensenyat bones pràctiques i actituds positives, en cadascuna de les sessions, molt útils i beneficioses per al seu dia a dia.

Com a cloenda del curs i del centre obert, aquest any, s’ha realitzat una festa final diferent d’edicions anteriors. El dijous 21 de juny i a les 13 hores, ens trobàvem tots els participants i les educadores enfront el centre obert. A les 13.30 hores, vam realitzar un dinar de festa al restaurant Diego, amb un menú molt bo i que va agradar a tots i a totes. A continuació, ens vam desplaçar fins a les piscines municipals on ens vam poder refrescar i gaudir d’una bona estona de bany i de jocs lúdics. Per acabar la jornada, cap a les 18.30 hores, van arribar els pares i mares dels xiquets/es, i tots junts vam berenar, acabant amb una taula dolça que les mateixes educadores havien preparat.

En aquesta festa final van assistir tots els xiquets/es que han estat inscrits aquest curs. Tant les famílies com els mateixos participants han demostrat una bona acollida i bona resposta a tot allò que durant el curs els hem plantejat, participant de totes les activitats que s’han dut a terme.

Encara tenim pendent l’excursió de fi de curs, que serà els propers dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol, on ens desplacem fins a la població de Cinctorres, a l’alberg la Roca Parda, on també esperem gaudir d’uns dies d’activitats variades i una bona experiència per tots i totes.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, i l’equip educatiu d’aquest curs, format per cinc professionals, agraeixen la confiança dipositada per part de totes les famílies que, tant aquest curs com anys anteriors, han apostat pel funcionament del servei, fent-lo un referent a la població.

Han estat 22 anys de servei, on hi han passat molts professionals i molts infants, i això ens omple de satisfacció. GRÀCIES A TOTHOM PER FER-HO POSSIBLE.

Santa Bàrbara, 22 de juny 2018

Regidoria de Serveis Socials