FINALITZA EL PROJECTE JOVES EN PRÀCTIQUES 2018
24631
post-template-default,single,single-post,postid-24631,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA EL PROJECTE JOVES EN PRÀCTIQUES 2018

FINALITZA EL PROJECTE JOVES EN PRÀCTIQUES 2018

Un any més, Santa Bàrbara ha participat en el programa de contractació de joves en pràctiques, una iniciativa del Fons Social Europeu, el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social i el Servei d’Ocupació de Catalunya. El programa contempla la contractació de joves amb titulacions educatives superiors per realitzar projectes vinculats a l’activitat del municipi.

En aquest sentit, entre el novembre de 2017 i el maig de 2018, s’ha contractat a una persona mitjançant un ajut econòmic que ha permès que una jove del municipi realitzi part de la seva activitat de pràctiques a l’ajuntament. El projecte enguany s’ha basat en la contractació d’una persona titulada en Protocol, Relacions Institucionals i Gestió d’Esdeveniments perquè realitzés les següents tasques:

– Elaboració d’un manual de protocol municipal.

– Elaboració del llibre d’estil de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

– Creació d’unes fitxes pràctiques per cadascun dels esdeveniments de la població.

– Actualització i realització de l’històric del llibre d’honor.

A banda, la persona contractada ha donat suport en altres tasques vinculades a l’activitat de dinamització cultural i turística del municipi en moments puntuals.

L’alcalde del municipi, Alfred Blanch, destacava que des d’organismes superiors s’aposti per seguir donant oportunitats a joves amb preparació teòrica i pràctica per tal de complementar el seu currículum i que, de passada, donin oportunitats a ajuntaments petits per realitzar projectes que sense aquest tipus de programes no es podrien realitzar.

Santa Bàrbara, 16 de juny de 2018

Regidoria de Promoció Econòmica