EXCURSIÓ FI DE CURS DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA A CINCTORRES
25560
post-template-default,single,single-post,postid-25560,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EXCURSIÓ FI DE CURS DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA A CINCTORRES

EXCURSIÓ FI DE CURS DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA A CINCTORRES

Els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol, els xiquets i xiquetes del centre obert que han assistit durant el curs 2017-2018 han realitzat l’excursió de fi de curs. L’excursió es va realitzar a la població de Cinctorres, concretament a l’alberg La Roca Parda. Allí els xiquets i xiquetes van poder gaudir de diferents activitats organitzades per les pròpies monitores, com la descoberta de l’entorn, taller de cuina, activitats de nit, coreografies i ball, piscina, marc de fotos, entre altres.

El taller de cuina va tenir molt d’èxit i vam poder elaborar moltes coses, que a la nit ens vam menjar, com pizza i xips de pasta fullada.

En total van ser un total de 15 xiquets/es que van gaudir de l’excursió, acompanyats de cinc educadores. Les famílies només van haver de fer una petita aportació econòmica de l’estada, ja que amb la col·laboració de totes les persones que van comprar la rosa de San Jordi i l’aportació de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, vam poder reduir el cost de la sortida per a tots els participants.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, valora positivament la tasca realitzada per part de les educadores i el desenvolupament de l’activitat que tan bona acollida ha tingut per part de les famílies dels xiquets i xiquetes participants durant el curs escolar 2017-2018, desitjant un bon estiu a tots i totes.

Santa Bàrbara, 2 de juliol de 2018

Regidoria de Serveis Socials