LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA GERMANS ARASA ELS FLARETS
27022
post-template-default,single,single-post,postid-27022,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA GERMANS ARASA ELS FLARETS

LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA GERMANS ARASA ELS FLARETS

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció de 11.956,00 € destinada a l’Escola de Música Germans Arasa Els Flarets, en el marc del programa de concessió de subvencions a escoles de música de titularitat i gestió municipal de les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per al curs 2017-2018.

Santa Bàrbara, 19 de juliol de 2018

Regidoria de Promoció Econòmica