CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB EL CENTRE MICRODELTA SOFT SL
27805
post-template-default,single,single-post,postid-27805,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB EL CENTRE MICRODELTA SOFT SL

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB EL CENTRE MICRODELTA SOFT SL

Un alumne resident a Masdenverge que està cursant formació del Servei d’Ocupació de Catalunya

de sistemes microinformàtics al centre formatiu Microdelta Soft SL d’Amposta, ha realitzat les 40 hores de pràctiques necessàries per finalitzar la formació, a l’Smartcentre de Santa Bàrbara.

L’alumne ha col·laborat en les tasques de configuració i actualització de l’equipament informàtic, manteniment dels paquets informàtics instal·lats al maquinari de l’Smartcentre, tasques administratives i introducció i actualització de documentació.

Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i disposin d’experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur.

Santa Bàrbara, 30 de juliol de 2018

Regidoria de Noves Tecnologies