CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2018
32220
post-template-default,single,single-post,postid-32220,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2018

CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2018

El divendres dia 7 de setembre es va realitzar la clausura del casal d’estiu Els Ballarics 2018, que ha comptat aquest any amb un total de 45 infants, dirigits per 6 dirigents.

El casal s’ha dut a terme al llarg dels mesos de juny, juliol, agost i setembre, en l’horari de 9 a 13 hores. Totes les activitats s’han realitzat a l’estadi municipal, menys la sortida que els més petits van fer per visitar l’antic dipòsit de la població i els més gran la depuradora municipal. Amb la programació de les diverses setmanes del casal, els infants van realitzar activitats esportives, sortida, cuina, manualitats, experiments…

Com a cloenda del casal d’estiu, els infants van realitzar una gimcana i diversos jocs d’aigua. A les 13 hores els nens i nenes van dinar un entremès, fideuada i un gelat que ens van fer els encarregats del càtering de la Llar de Jubilats. Per la tarda van poder jugar i, finalment, se’ls va donar un detall d’una motxilla, caramels, un mocador per al coll i una baldufa. Aquests obsequis no haguessin estat possible sense la col·laboració de BBVA, Acció Ciutadana, Política Lingüística i Serveis Territorials de Governació.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, i les monitores del casal d’estiu, valoren positivament la tasca duta a terme, ja que creuen que s’han complert les expectatives proposades.

I donen les gràcies a tots els que han col·laborat.

Santa Bàrbara, 14 de setembre de 2018

Regidoria de Serveis Socials